Monika Tordhol

Monika Tordhol
Telefon: 90945416
Org. nr.: 921 203 187

Jeg er 30 år og holder til i Bamble.  Jeg har en bachelorgrad i Husdyrfag, velferd og produksjon fra HiNT (nå Nord Universitet), og har etter studiene jobbet som kennelleder på et hunde- og kattehotell fram til vi flyttet til Telemark i 2019. Jobber i dag som butikksjef i dyrebutikk. Jeg ble utdannet nosework-instruktør i 2020.

Har i dag to hunder, Aron (drever hann, født 2014) og Skills (stabijhoun hann,født 2016). Sammen med hundene trener jeg nosework, blodspor, styrke, balanse og koordinasjon, og litt smått lydighet. Aron er viltsporchampion, har tre cert på utstilling og jaktpremiert. Skills er premiert på blodspor.

Da Aron kom i hus var vi på hundeklubben et par ganger i uka og trente litt lydighet og søksarbeid. Han synes ikke det var så morsomt å trene lydighet, og dermed avsluttet vi dette. Skills ble kjøpt for å ha en hund å trene litt mer med, men av diverse årsaker fungerer han ikke til dette. Siden vi allerede var påmeldt klikkerTRENERutdanningen til Canis måtte Aron igjen til pers, og denne gangen synes han det var morsomt å trene! Klikkertrening er en helt fantastisk måte for hundene å lære på, samtidig som man har det gøy!

 

 

Mine kursus

    Mine blogindlæg

    Ingen blogindlæg endnu.