Karin Mohn Engebretsen

Karin Mohn Engebretsen
Telefon: 45608726
Org. nr.: 979969333

Jeg tilbyr ulike typer kurs og privatundervisning for trening av hund og eier.

Canis Hundeskole avd. Østfold er godt etablert med innendørs kursrom og utendørs fasiliteter med delvis inngjerdet trenings-plass og skogsterreng for kursvirksomhet. I noen av kursene har vi behov for å «flytte på oss» for å oppnå målet med treningen. I hvert enkelt tilfelle informerer jeg om dette i kursbeskrivelsen.

Kursene jeg tilbyr holdes i små grupper for best mulig utbytte. Treningen foregår hovedsakelig utendørs.

Jeg er ikke bare opptatt av hvordan menneskets atferd påvirker hunden, men også hvordan hundens atferd påvirker eieren – på godt og vondt. 
Samspillet mellom hunden din og deg er en viktig faktor å være oppmerksom på for at samarbeidet skal fungere godt i det daglige. Derfor arbeider jeg kun med positive treningsmetoder, som er basert på nyere forskning for trening av hund. Jeg mener at hunde-trening skal være en positiv opplevelse for både deg og hunden din!

Opp gjennom årene har jeg holdt mange kurs i regi av NKK for flere hundeklubber. Jeg er også medlem i Norske Redningshunder og har hatt godkjent redningshund i tillegg til vervet som distriktsleder for Østfold og Follo. Som hundefører i NRH hadde jeg også trenings-ansvar og oppfølging av nye ekvipasjer.

Jeg er en aktiv hundeeier, som hele tiden søker etter ny kunnskap. 
Selv om jeg er en kompetent hunde-trener og instruktør, har jeg i alle år prioritert å gå på kurs for å lære nye ferdigheter og få tilbakemelding på det arbeidet jeg gjør sammen med hundene mine. I tillegg er det mye å lære ved å observere andres hunder i arbeid.

Gjennom kursvirksomheten har jeg kunnskap om og erfaring med mange hunde-raser. Selv har jeg hatt puddel, schæfer og flere rottweilere før jeg «konverterte» til ny rase. I dag bor jeg sammen med mannen min Tom og jakt-labradorene Carlsberg og Jägermeister.

Mine kursus

    Mine blogindlæg

    Ingen blogindlæg endnu.