Bergljot Håkonsen

Bergljot Håkonsen
Avdelning: Värmland

Hei!
Har klikkertrent siden jeg fikk min første hund for 12 år siden, ei flott RR-tispe som dessverre var redd for fremmede. Dette førte til at jeg tok klikkertrenerkurset for å bli en bedre hundetrener. På kurset ble interessen for adferd større og jeg ble også svært interessert i konkurranselydighet. Vi klarte å få kontroll på redselen for fremmede og hun hadde flere gode år med lettere tilrettelegging.

På kurset ble også interessen for klikkertrening større og jeg tok Canis sitt instruktørkurs i 2010. Siden det har jeg flyttet mye rundt. Nå har jeg endelig kommet på plass her i området og ser frem til å holde kurs her. I 2015 var jeg i Danmark hos Dina og Henrik Docterman på deres utdannelse for figurant og bitearbeid i Canis regi. Der fikk interessen min for skyddset virkelig fart på seg og jeg ser frem til å jobbe videre med dette. Vi satser på IPO. I år har jeg vært observatør på Canis sitt klikkerinstruktørkurs for å holde meg oppdatert innenfor klikkertreningsfeltet. Jeg ser frem til å dele alt det spennende jeg har lært meg med deg!

For tiden har jeg 4 hunder: Ettra, 7år hollandsk gjeterhund, pensjonert pga skade. Dis, 3år border collie, trenes og konkurrer i LP. Beetle, 2 år louisiana catahoula leopard dog, demohund og turkamerat. Khione, 1 år hollandsk gjeterhund, trenes mot IPO.

Hos meg finner du kurs fra hverdagslydighet til konkurransetrening og alt der i mellom.
Ta gjerne kontakt om det er kurs du vil at jeg skal holde, som jeg ikke har satt opp. Jeg er fleksibel og åpen for forslag.

Mina kurser

    Mina blogginlägg

    Inga blogginlägg ännu.