Monika Tordhol

Monika Tordhol
Avdeling: Oslo & Romerike
Telefon: 90945416
Org. nr.: 921 203 187

Jeg er 26 år, holder til i Skedsmo kommune og har tre hunder boende hjemme. Har en drever hann på 4 år, ei drever tispe på 7 år og en stabijhoun hannhund på 2 år. Jeg har en bachelorgrad i Husdyrfag, velferd og produksjon fra Nord Universitet, og jobber til daglig som kennelleder på et hunde- og kattehotell.

Da drever hannen kom i hus var vi på hundeklubben et par ganger i uka og trente litt lydighet og søksarbeid. Han synes ikke det var så morsomt å trene lydighet, og dermed avsluttet vi dette etter en stund. Stabijen ble kjøpt for å ha en hund å trene litt mer med, men av diverse årsaker fungerer ikke han til dette. Siden vi allerede var påmeldt klikkerTRENERutdanningen til Canis måtte dreverhannen igjen til pers, og denne gangen synes han det var morsomt å trene! Klikkertrening er en helt fantastisk måte for hundene å lære på, samtidig som man har det gøy!

Sammen med hundene trener jeg også nosework, blodspor, styrke, balanse og koordinasjon, kjettingtrekk og går på utstilling, blodsporprøver og jaktprøver.

Mine kurs

    Mine blogginnlegg

    Ingen blogginnlegg ennå.