Mari Lægreid

Mari Lægreid
Avdeling: Bergen

Mari er en av våre hjelpeinstruktører i Bergen. Hun har gått en rekke kurs hos Canis før hun tok Canis sin 1-årlig KlikkerTRENERutdannelse og deretter den 1-årlige TRENERTrinn 2 utdannelsen.
Mari har vært hjelpeinstruktør hos oss siden september 2015 og er nå under utdannelse til å bli instruktør 🙂

Mari er vokst opp med hund og har hatt hund i over 16 år.  I dag har hun border collie gutten Vaffel – også kjent som Vaffelen eller Vafflus – på 3 år.
Mari sitt hjerte brenner spesielt for hunder med store utfordringer i livet og senior hunder. Via Bamse, hennes senior hund som dessverre gikk bort for kort tid siden, fikk Mari stifte bekjentskap med begge disse aspektene ved det å ha hund, da hun tok til seg Bamse i en alder av 8 år og med relativt mange utfordringer. Bamse fikk lever 8 år sammen med Mari og levde opp navnet sitt på alle mulige måter etter at Mari tok ham til seg.
Med hunden Vaffel – som også viste seg å ha flere utfordringer – stiftet Mari bekjentskap med treningsmetoden BAT (Behavior Adjustment Training) som har gitt Vaffel et nytt liv som glad og trygg hund.

Mari er en entusiastisk klikkertrener og har et stort mål om å spre det glade budskap om klikkertrening og positive forsterkning – ikke minst til de som har utfordringer med hundene sine!

 

 

Mine kurs

    Mine blogginnlegg

    Ingen blogginnlegg ennå.