Kristine Korneliussen

Kristine Korneliussen
Avdeling: Oslo & Romerike
Telefon: 47056570
Org. nr.: 916 514 131

Hei! Kristine heter jeg. Jeg er 33 år og bor i Oslo sammen med min 3 år gamle Wheaten terrier-hannhund, Bajazz. Til daglig jobber jeg som seniorrådgiver i et departement, og i tillegg holder jeg altså kurs ved Lahaugmoen hundesenter. Fritiden min går for det meste med til aktiviteter som involverer hund, dvs. trening av egen og andres hunder, og å holde meg oppdatert gjennom studier, faglitteratur og deltakelse på kurs og seminarer. I tillegg liker vi begge godt å gå tur i marka og i fjellet.

Jeg har vokst opp med hund, men startet først å trene hund da jeg fikk min nåværende hund i 2014. Jeg oppdaget klikkertrening og ble fullstendig hekta! Sammen trener jeg og hunden min brukshundsport (spor, rundering og feltsøk), bl.a. i Norske redningshunder, i tillegg til lydighet og litt Nosework/søkstrening.

I 2015-2016 tok jeg en ettårig instruktørutdannelse gjennom svenske Hundens Utbildningsakademi, og i 2016-2017 tok jeg Canis sitt ettårige KlikkerTRENERkurs. I tillegg har jeg deltatt på en rekke mindre kurs og seminarer, bl.a. innen brukshundsport, lydighet og leksutvikling, for å nevne noe. I august 2017 starter jeg på Canis sitt ettårige KlikkerINSTRUKTØRkurs. Jeg elsker å lære, og er opptatt av å holde meg oppdatert innen faget. Jeg kommer derfor aldri til å slutte å videreutdanne meg innen hundetrening. Man blir aldri utlært som hundeinstruktør!

Som instruktør ønsker jeg å hjelpe eierne til å forstå hunden sin bedre, og jeg brenner for å spre kunnskap om hva man kan få til med belønningsbasert trening. Målet mitt er at eierne skal få et godt samarbeid og en god relasjon med hunden sin, og at treningen skal være gøy for både hund og eier. Jeg har selv erfaring med å ha hatt en valp som ikke var helt som «alle andre» valper på kurset, og jeg er derfor svært opptatt av at ingen skal føle seg utilpass på kurs fordi de har en hund som f.eks. bjeffer mye. Det er jo trolig disse hundene (og eierne) som har størst behov for å gå kurs! Jeg forsøker derfor å legge til rette for at alle skal føle seg velkommen på kurs hos meg.

Jeg ser frem til å møte deg og hunden(e) din(e) på kurs!

Mine kurs

Mine blogginnlegg

“Hunden min vil ikke leke”

Skrevet av Kristine KorneliussenIngen kommentarer
“Hunden min vil ikke leke”

Man trenger ikke å ha store ambisjoner for å ha nytte og glede av å leke med hunden sin. I tillegg til å være en nyttig forsterker ("belønning"), så kan lek styrke relasjonen mellom hund og eier. Det kan også være en fin måte å aktivisere hunden på, og det kan redusere stress hos hunden. Og så er det himla gøy da!