Rundering (treningsgruppe helg)

Rundering (treningsgruppe helg)
Sted: Oslo (Maridalen)
Kursleder: Signe Endresen (979 380 925)
Instruktør: Signe Endresen

 

I rundering leter hunden etter figurant (menneske). Den søker med hevet nese, såkalt overværssøk. Hunden løper i et bestemt system der den søker ca. 50 meter ut i terrenget på hver side av fører, som beveger seg fremover på en midtlinje/sti. Slik blir hele terrenget fortløpende og effektivt gjennomsøkt. Når hunden finner en figurant skal den melde funnet til fører (med bitt eller halsing), og deretter vise fører hvor figuranten er. Rundering egner seg godt som aktivisering, men er også en øvelse i brukskonkurranser (NBF), og en øvelse redningshunder trenes i.

Det er en fordel om du har gått helgekurs i rundering tidligere, men dette er ikke noe krav for å delta i treningsgruppen. Vi kommer til å trene på ulike steder i skogen rundt Oslo, men primært i Maridalen. Det blir gitt beskjed om sted i god tid før hver trening.

I treningsgrupper jobber deltakerne med det de trenger å trene mer på. Deltakerne vil få tett oppfølging fra instruktør. Alle forventes å bidra som figuranter for andres hunder. Treningsgruppen helg vil være på utvalgte søndager i september, oktober og november 2018. Alle datoene trener vi fra kl 10-ca 16. Det blir to økter per ekvipasje på disse heldagstreningene. Det er mulig å delta på alle treningene, eller bare en eller to – du bestemmer selv hva som passer!

Pris:
kr. 500 pr. gang

Treningsgruppene høsten 2018 er fulle. Nye datoer vil bli satt opp våren 2019.

Påmelding til kurset

Kurs:
Rundering (treningsgruppe helg)
Sted:
Oslo (Maridalen)
Kursleder:
Signe Endresen
Instruktører:
Signe Endresen
Pris:
500 kr

Som ordinær deltaker kurset er FULLT!, vennligst sett meg på venteliste