Grunnferdighetskurs- Konkurranselydighet trinn 1

Grunnferdighetskurs- Konkurranselydighet trinn 1
Sted: Alta
Arrangør: Alta
Kursleder: Sandra Moen
Instruktør: Sandra Moen

Har du planer om å konkurrere i lydighet ,rally, brukshund eller agility med hunden din? Eller har du bare dilla på å trene hund? Da er dette kurset perfekt for deg!

Når du klikkertrene en fremtidig konkurransehund bør du ikke begynne å tenke på ferdig øvelse med en gang – det du skal begynne med er GRUNNFERDIGHETENE. Grunnferdighetene er grunnleggende adferder som inngår i flere ferdige øvelser

På dette kurset lærer du å trene ca. 17 grunnferdigheter som du vil ha stor nytte i når du skal trene videre både innen lydighet, Rally lydighet, brukshund og/eller agility. Vi bruker å si at hvis hunden kan de 17 grunnferdighetene kan du enkelt lære den hva som helst etterpå. Som på de andre Canis kursene er hovedfokus på å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsprinsipper som gjør deg i stand til å fortsette selvstendig etter kurset.

Kurset går over 2 helger der dere får to uker mellom kurs helgene. Dette gjør at dere får trene hjemme mellom samlingene slik at dere får utviklet deres treningsferdigheter enda mer pluss at dere får adferdene enda mer i flyt. Kurset er åpent for alle hunder, uansett alder- som ønsker å trene konkurranserettet eller bare vil trene hunden sin på grunnferdigheter.

Oppstart etter forespørsel.

Anbefalt bok til kurset, kan bestilles som e-bok på www.canis.no: Lydighetstrening i teori og praksis, av Cecilie Køste og Morten Egtvedt

Dere får klikkere og boken klikkertrening for din hund første teori kveld.

Påmelding til kurset

Kurs:
Grunnferdighetskurs- Konkurranselydighet trinn 1
Sted:
Alta
Kursleder:
Sandra Moen
Instruktører:
Sandra Moen
Pris:
2500 kr
Pris observatør:
1250 kr