KlikkerTRENERkurs 2018

KlikkerTRENERkurs 2018

Dette kurset er et unikt tilbud til deg som virkelig vil bli «rå» på klikkertrening. Kurset går over 4 helger jevnt fordelt over hele året og gir deg en meget grundig innføring i klikkertrening, både i teori og praksis.

Slalomkurs – online

Slalomkurs – online

Har du ikke mulighet til å delta på fysiske kurs eller ønsker du kontinuerlig hjelp over lengre tid? Da er kanskje onlinekurs noe for deg. Du kan se leksjonene når du selv vil, trene når det passer deg og sende inn de filmene du vil - du får hjelp med akkurat det du ønsker.

Hverdagslydighets kurs (Helg)

Alle hunder er først og fremst familiehunder som skal fungere godt i hverdagen. På våre kurs får valpen din en god start i livet, og den voksne hunden din lærer alt den trenger av hverdagslydighet – med klikkertrening, selvfølgelig. Canis sin filosofi er at lydighetstrening med hunden ikke kun er noe du skal gjøre for å «få kontroll» på hunden din. Trening med hunden din har stor verdi i seg selv – det er rett og slett noe av det morsomste og mest kontaktskapende du kan gjøre sammen med hunden din. Og at den blir grei og lydig er en svært hyggelig bieffekt av dette.

Årskurs SPESIALSØK

Årskurs SPESIALSØK

Spesialsøk er en helt fantastisk aktivitet du og hunden kan drive på med. Alle vet at hunden har en fantastisk luktesans. Gjennom årskurset i spesialsøk vil duftenes verden åpne seg for deg og hunden din på en måte du og hunden din kommer til å elske.

SPESIALSØK!

SPESIALSØK!

Lær å bruke hundens fantastiske luktesans til å søke etter kantareller, nøkler, mobiltelefoner, og egentlig hva du nå måtte ønske.