Romsdal

Canis avdeling Romsdal består av Linn Mago Isaksen og Linda Pedersen Kavli. Vi holder til i Molde, og holder hovedsaklig kurs der, men lar oss også bestille til andre deler av regionen.

Vi har klikkertrent egne hunder siden metoden kom til landet, og har erfaring med klikkertrening i flere hundesporter. I dag har Linn en australian shepherd og Linda to belgiske fårehunder av typen malinois. Begge trener i flere grener, med hovedvekt på bruks (spor, rundering, appell og ipo), lydighet og nosework.

I vår avdeling legger vi vekt på et godt og positivt samspill mellom hund og eier, og at grunntreningen skal være så solid at den gir muligheter til å drive med alt som er moro. En hund som har et balansert liv og en god grunntrening i bunn, kan bli med på mye moro, og bare fantasien setter grensene.

Vi holder noen faste kurs i løpet av året, men du kan også sette i gang kurs ved å ta kontakt med oss. På kurssidene ser du noen av kursene og oppleggene vi kan holde, men det går også an å spørre om andre kurs.

Kontaktpersoner

Instruktører

Kurs

Blogginnlegg

Sigurd går på valpekurs

Skrevet av Linn Mago IsaksenIngen kommentarer
Sigurd går på valpekurs

De fleste oppdrettere vil at valpekjøperne skal gå valpekurs, og valpekurs er ofte det eneste kurset mange hundeeiere går. Det er en viktig arena for sosialisering og å få innsikt i hvordan hunder lærer. Dette innlegget handler om valpekursopplevelsene til lille Sigurd.

Valpetanker

Skrevet av Linn Mago IsaksenIngen kommentarer
Valpetanker

Nå når jeg har ny valp, tenkte jeg det fristet med et lite innlegg om hva jeg legger vekt på i denne tiden, og om hvordan jeg kommer til å trene lille Gråmanns Sigurd.

Rundering the Canis way

Skrevet av Linn Mago IsaksenIngen kommentarer

Rundering er en sport som i bunn og grunn handler om at hunden skal finne folk i skogen, melde fra om hvor den har funnet, og søket skal foregå i et system som gjør at terrenget dekkes mest mulig effektivt. På Canis Clicker Camp 2017 får du kurs som hjelper deg til å trene rundering etter prinsippene beskrevet i Runderingstrening i Teori og Praksis, av Morten Egtvedt og Cecilie Køste.