Romsdal

Canis avdeling Romsdal består av Linn Mago Isaksen og Linda Pedersen Kavli. Vi holder til i Molde, og holder hovedsaklig kurs der, men lar oss også bestille til andre deler av regionen.

Vi har klikkertrent egne hunder siden metoden kom til landet, og har erfaring med klikkertrening i flere hundesporter. I dag har Linn en australian shepherd og Linda to belgiske fårehunder av typen malinois. Begge trener i flere grener, med hovedvekt på bruks (spor, rundering, appell og ipo), lydighet og nosework.

I vår avdeling legger vi vekt på et godt og positivt samspill mellom hund og eier, og at grunntreningen skal være så solid at den gir muligheter til å drive med alt som er moro. En hund som har et balansert liv og en god grunntrening i bunn, kan bli med på mye moro, og bare fantasien setter grensene.

Vi holder noen faste kurs i løpet av året, men du kan også sette i gang kurs ved å ta kontakt med oss. På kurssidene ser du noen av kursene og oppleggene vi kan holde, men det går også an å spørre om andre kurs.

Kontaktpersoner

Instruktører

Kurs

Blogginnlegg

Rundering the Canis way

Skrevet av Linn Mago IsaksenIngen kommentarer

Rundering er en sport som i bunn og grunn handler om at hunden skal finne folk i skogen, melde fra om hvor den har funnet, og søket skal foregå i et system som gjør at terrenget dekkes mest mulig effektivt. På Canis Clicker Camp 2017 får du kurs som hjelper deg til å trene rundering etter prinsippene beskrevet i Runderingstrening i Teori og Praksis, av Morten Egtvedt og Cecilie Køste.

Gode tilbud på årets camp!

Skrevet av Linn Mago IsaksenIngen kommentarer
Gode tilbud på årets camp!

Vi har lyst til å legge til rette for at flest mulig skal få med seg hele Canis Clicker Camp 2017, og vi kjører dermed strategien "tilrettelegging av miljø". Sjekk ut tilbudene under!

Hold av uke 32 til sommerens vakreste eventyr

Skrevet av Linn Mago IsaksenIngen kommentarer
Hold av uke 32 til sommerens vakreste eventyr

I år, som i fjor, arrangerer vi Canis Clicker Camp på vakre Sølen i Engerdal. Det er årets høydepunkt for alle entusiaster som ønsker seg en uke med påfyll og glimrende hundetrening. Ambisjonene dine kan være høye eller lave, til hobby, konkurranse eller tjeneste - vil du klikkertrene lydighet og bruks, så er Sølen i sommer stedet for deg.